פירות יבשים – צמחים אלה יכולים לשמש לפירות יבשים, שיטה זו היא לשמר את הפירות לכל השנה, לפעמים הצמחים יכולים לשמש לעוד שימושים קולינרים
פירות יבשים – צמחים אלה יכולים לשמש לפירות יבשים
- אגס
- אגס אסייתי נאשי
- אוכמניות
- אוסנה
- אנונה
- אננס
- אפרסמון
- אפרסק
- אשכולית
- אתרוג
- בבאקו
- בוטיה קפיטטה
- ביריבה
- ג'ק פרוט
- גואנבנה
- גוג'י
- גודגדן
- גפן
- גפן איזבלה
- דובדבן
- דובדבן קפולין
- דומדמניות
- דוריאן
- דקל פרי הנחש
- הדר
- חבוש
- חזרזר
- חמוציות
- חרוב
- לונגן
- לוקומה
- ליים
- לימון
- לימון מתוק
- לימקווט
- ליצ'י
- ממונסיו
- מנדרינה
- משמש
- נקטרינה
- סמבוק
- ספודילה
- ספוטה מאמיי
- ספוטה שחורה
- עוזרר
- ענבי ים
- ענבי שועל
- ענבת הסתיו
- פאו פאו
- פולסאן
- פומלו
- פומלית
- פטל
- פטל אדום
- פטל בויזנברי
- פטל זוחל
- פטל טימבלברי
- פטל מריונברי
- פטל עלי ורד
- פטל צהוב
- פטל קדוש
- פטל קווינסלנד
- פטל שחור
- פינגר ליים
- פפאיה
- פרי חמאת בוטנים
- צ’ה
- צימוקים יפנים
- קומקווט
- קטמבילה
- קיווי
- קלמונדין
- קלמנטינה
- קניסטל
- רמבוטן
- שזיף
- שזיף סנטה רוזה
- שזיף פיסרדי
- שזיף שגיב
- שיזף
- שיזף הודי
- שיזף סיני
- שסק
- תאנה
- תות יער
- תות עץ
- תות עץ בכותי
- תות עץ לבן
- תות עץ פקיסטני
- תות עץ רוזה
- תות עץ שהמי
- תות עץ שחור
- תות שדה
- תמר
- תמרהינדי
- תפוז
- תפוח ענה
- תפוח עץ